Navigatie

Algemene Voorwaarden

Wandelen met Daan is onderdeel van Daan Bartels/Het Lied. Deelname aan de wandeltocht is op eigen risico. Daan Bartels/Het Lied is niet aansprakelijk voor verlies van eigendommen, schade of letsel ontstaan tijdens/door de wandeling. De openbare wandelingen gaan door bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers. Boeken openbare wandelingen kan uitsluitend via de webwinkel. Exclusieve wandelingen worden besproken per mail en definitief gemaakt middels betaling via de webwinkel. Wanneer Daan Bartels omwille van slecht weer of overmacht (bv. ziekte of familie-omstandigheden) de geplande wandeling niet kan uitvoeren, krijg je hiervan tijdig bericht en word je in de gelegenheid gesteld een andere datum te kiezen. Mogelijkheid tot wijzigen van een boeking tot uiterlijk 48 uur van te voren per e-mail. Bij annulering/no show/te laat komen volgt geen restitutie. Het hebben van een goede (wandel)conditie voor een pittige stadswandeling is een must! Het dragen van goed schoeisel wordt aanbevolen.

Thema's 

Ramses Shaffy-wandeling
Ramses Shaffy gebruikte Amsterdam vaak als het decor in zijn liedjes. Tijdens de wandeling dwalen we langs zijn favoriete plekken.

Liesbeth List-wandeling
De dochter van de vuurtorenwachter van Vlieland kwam naar Amsterdam en groeide aan de zijde van Ramses Shaffy uit tot La Grande Dame van het Nederlandse Chanson. Zij bezong Amsterdam zoals Jacques Brel het zag.

Shaffy & List-wandeling
'Voor eeuwig met elkaar vergroeide namen', zongen zij in het duet Samen. Daarom kunnen de afzonderlijke wandelingen rondom Ramses Shaffy en Liesbeth List ook gecombineerd worden.

Wim Sonneveld-wandeling
Hij zong niet allen over de Amsterdamse grachten, hij woonde ook aan die grachten. En wel op de mooiste plekken. En dan was hij ook nog eens mededirecteur van het DeLaMar Theater.

Annie M.G. Schmidt-wandeling
In haar versjes en liedjes knipoogt Annie M.G. Schmidt meer dan eens naar de hoofdstad. Ze werkte er bij Het Parool en zag er haar musicals in première gaan.

Rob de Nijs-wandeling
Veel artiesten wonen en werken in Amsterdam, maar zij kunnen lang niet allemaal zeggen dat hun wieg er ook stond. Rob de Nijs kan dat wel. We wandelen van zijn ouderlijk huis naar café De Pieper.

Ciske de Rat-wandeling
Drie boeken geschreven door Piet Bakker, twee verfilmingen (1955 en 1984) en een musical. Het fictieve Amsterdamse straatschoffie Ciske de Rat heeft zijn sporen nagelaten in de stad. 

Aanbieding

Nieuwe Klassiekers € 15,00 € 10,00

Gastenboek

  • 10-09-2018 - Beste Daan, Je bent een boeiend verteller. Ik geniet nog...  lees meer
  • 25-08-2018 - Wij hebben met de hele familie, jong (8 maanden en...  lees meer
  • 21-08-2018 - Dag Daan,
    5 tennisvriendinnen 60+ (tot nu toe in goede conditie,...  lees meer
Plaats een bericht

Mijn Amsterdam

© 2017 - 2018 Wandelen met Daan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel