Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Rowena
  Daan, dank je wel voor het meest perfecte en interessante uitje dat wij met ons team konden hebben. We komen snel terug voor een andere wandeling!
 • Geplaatst door Jolanda
  Ha Daan
  Genoten vandaag van de Annie wandeling! Wat weet je veel en kan je het ontzettend leuk en mooi brengen. Een aanrader!!
  Nogmaals dank,
  Linda en Jolanda
  (Uit de omgeving van Kinderdijk, waar ze ook zalige appeltaart hebben😂)
 • Geplaatst door Ruud Kreeftmeijer
  Hallo Daan
  Nogmaals dank voor de prachtige Sonneveld wandeling. 27 mei 2018. Wat een parate kennis en een genot om al die mooie verhalen te horen.
  Met beste dank
  Ruud Kreeftmeijer - Haarlem
 • Geplaatst door Nanke
  Een exclusieve stadswandeling met Daan is nog leuker dan een groepswandeling, want hij combineert op verzoek diverse wandelingen. Daan is een leuke verteller en geeft veel inside informatie over Ramses, Liesbeth en Annie M.G.. De stad was deze avond in mei zo prachtig met het vroege avondlicht, ook mijn drie gasten hebben genoten. Ook al wonen / werken we al jarenlang in deze stad, we hebben weer mooie nieuwe plekjes ontdekt. Nanke Kramer
 • Geplaatst door Sjaak Pieterse
  Daan, wat een leerzame en prachtige wandeling heb jij ons voorgeschoteld.
  De groep was zeer enthousiast over je manier van vertellen .
  we zijn met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.
  Sjaak Pieterse, coordinator Tuin Bram de Groote
 • Geplaatst door Thea Jibben
  Hartelijk dank voor de leuke wandeling en voor de gezellige middag, die je mij en mijn vrienden en familieleden hebt bezorgd. Ikzelf vond het erg leuk, en ik heb van vele kanten ook enthousiaste geluiden gehoord. Het werd zeer gewaardeerd. We hebben genoten van je humor, kennis en passie in je leuke verhalen. En ook nog eens een mooi stukje Amsterdam gezien.
  Daan, nogmaals bedankt.
 • Geplaatst door Femke Quatfass
  Ik heb een super leuke dag gehad met de Ramses wandeling, zoveel passie en liefde voor deze man, en prachtige verhalen!
  Heb een boel geleerd en ben ook zeer blij methet boekje! Een aanrader zeg ik!
 • Geplaatst door Elly Fritz
  Ik kreeg van mijn dochter Sacha de tip dat Daan Bartels(oud collega), een Wim Sonneveld wandeling ging maken vanwege Wim Sonneveld’s 100ste geboortedag. Er werden ook opnames gemaakt voor 1 Vandaag. Het was zo een mooie wandeling en Daan vertelde bij alle belangrijke plekken voor Wim Sonneveld, heel bijzondere verhalen en zongen zijn liedjes. Een heel warm samenzijn met alleen liefhebbers van zijn shows en liedjes. Dank je wel Daan voor de mooie herinnering
 • Geplaatst door Liesbeth
  Een wandeling met Daan? DOEN!!!
  Gezelligheid, een hoop informatie en leuke en bijzondere verhalen doen je vergeten dat je de verkeerde schoenen aan hebt
 • Geplaatst door Ilse
  Wij hebben met 4 vriendinnen de Ramses Shaffy & Liesbeth List-wandeling gelopen met gids Daan Bartels. Hij was goed voorbereid en wist veel te vertellen. We waren verbaasd toen Daan ook nog bleek te zingen tijdens de wandeling. We hadden een top middag. Voor herhaling vatbaar. Bedankt, Daan!

Thema's 

Amsterdams lied-wandeling
Van Johnny Jordaan tot Maarten van Roozendaal, van Robert Long tot Van Dik Hout. Een wandeling door Amsterdam met op elke straathoek een flard van een lied en een mooi verhaal.

Ramses Shaffy-wandeling
Ramses Shaffy gebruikte Amsterdam vaak als het decor in zijn liedjes. Tijdens de wandeling dwalen we langs zijn favoriete plekken.

Liesbeth List-wandeling
De dochter van de vuurtorenwachter van vlieland kwam naar Amsterdam en groeide aan de zijde van Ramses Shaffy uit tot La Grande Dame van het Nederlandse Chanson. Zij bezong Amsterdam zoals Jacques Brel het zag.

Shaffy & List-wandeling
'Voor eeuwig met elkaar vergroeide namen', zongen zij in het duet Samen. Daarom kunnen de afzonderlijke wandelingen rondom Ramses Shaffy en Liesbeth List ook gecombineerd worden.

Wim Sonneveld-wandeling
Hij zong niet allen over de Amsterdamse grachten, hij woonde ook aan die grachten. En wel op de mooiste plekken. 

Annie M.G. Schmidt-wandeling
In haar versjes en liedjes knipoogt Annie M.G. Schmidt meer dan eens naar de hoofdstad. Ze werkte er bij Het Parool en zag er haar musicals in première gaan.

Rob de Nijs-wandeling
Veel artiesten wonen en werken in Amsterdam, maar zij kunnen lang niet allemaal zeggen dat hun wieg er stond. Rob de Nijs kan dat wel. We wandelen van zijn ouderlijk huis naar café De Pieper.

Ciske de Rat-wandeling
Drie boeken geschreven door Piet Bakker, twee verfilmingen (1955 en 1984) en een musical. Het fictieve Amsterdamse straatschoffie heeft zijn sporen nagelaten in de stad. 

Aanbieding

Nieuwe Klassiekers € 15,00 € 12,50

Gastenboek

 • 26-06-2018 - Daan, dank je wel voor het meest perfecte en interessante...  lees meer
 • 16-06-2018 - Ha Daan
  Genoten vandaag van de Annie wandeling! Wat weet je...  lees meer
 • 27-05-2018 - Hallo Daan
  Nogmaals dank voor de prachtige Sonneveld wandeling. 27 mei...  lees meer
Plaats een bericht

Mijn Amsterdam

© 2017 - 2018 Wandelen met Daan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel