Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Vera
  Beste Daan, Je bent een boeiend verteller. Ik geniet nog na van de Liesbeth List wandeling gisteren. Het was heel gezellig en interessant en je brengt het verhaal met zoveel liefde en aandacht voor detail. Dank ook voor de fijne attentie!
 • Geplaatst door Anja Pronk
  Wij hebben met de hele familie, jong (8 maanden en per kinderwagen) en oud (50 jarige tante) een hele leuke middag gehad met de Rob de Nijswandeling. Daan, je verhaal zit heel leuk in elkaar met leuke foto's en wetenswaardigheden, mooi gezongen liedjes waar iedereen spontaan mee ging zingen, en de achtergrondverhalen van die liedjes. Ook het kijkje bij het prachtige lichtkunstwerk van Ramses Shaffy in de Noord-Zuidlijn vond iedereen geweldig. Kortom: veel dank voor dit alles. We kunnen het iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Trudie Kramer
  Dag Daan,
  5 tennisvriendinnen 60+ (tot nu toe in goede conditie, zijn sportief, tennissen fietsen wandelen) hebben mij gevraagd om een gezellig dagje Amsterdam te doen (ben zelf geboren in Amsterdam). We komen met de trein vanuit Heerhugowaard en willen bv. de Ramses Shaffy wandeling doen. Zo mogelijk met een lunch en afhankelijk van de tijdsduur tussendoor een wijntje of koffie. Ik wilde advies wat daarvoor de beste keuze zou kunnen zijn, mogelijk vind je de Rob de Nijs of Ciske de Rat wandeling geschikter. Ook wil ik je advies over het tijdstip/aanvang van de betreffende wandeling. Onze voorkeur wat dag betreft gaat uit naar de woensdag eind september begin oktober en dan rond 11.00 uur. Graag ook de kosten voor de wandeling.
  Ik heb de aanbeveling voor jouw wandelingen gekregen van Sanny Breek (een nicht van mijn echtgenoot). Zij was erg enthousiast.
  In afwachting van je reactie
  vriendelijke groet
  Trudie Kramer
 • Geplaatst door Mariska
  Beste Daan, nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige leuke wandeling gisteren. Zo leuk om de verhalen te horen over Rameses, Liesbeth en plaatsen/gebouwen in Amsterdam! We hebben genoten. Nog een speciaal bedankje van mijn moeder voor het boekje. Echt heel attent van je. Vriendelijke groeten, Mariska
 • Geplaatst door STACCATO musical theater
  Lieve Daan, Dank je wel voor een fantastische Ciske de Rat rondleiding. Ter voorbereiding van onze voorstelling Ciske de Rat de musical op 6 en 7 oktober in Theater Spant! in Bussum heb je ons meegenomen door het Amsterdam van Ciske de Rat. Onze cast heeft enorm genoten. We hebben je met plezier toegezongen en als kers op de taart ook nog een ontmoeting met de schrijver van de musical André Breedland. Het was een feestje! Dank je wel hiervoor.
  Lieve groeten van de cast van STACCATO musical theater.
 • Geplaatst door Sandra ( musicalvereniging Staccato)
  Wat een mooie en bijzondere Ciske wandeling hebben wij gedaan. Bijzonder omdat we deze wandeling hebben gedaan met onze Cast van Ciske de Rat de musical.
  Dank Daan!!
 • Geplaatst door Rowena
  Daan, dank je wel voor het meest perfecte en interessante uitje dat wij met ons team konden hebben. We komen snel terug voor een andere wandeling!
 • Geplaatst door Jolanda
  Ha Daan
  Genoten vandaag van de Annie wandeling! Wat weet je veel en kan je het ontzettend leuk en mooi brengen. Een aanrader!!
  Nogmaals dank,
  Linda en Jolanda
  (Uit de omgeving van Kinderdijk, waar ze ook zalige appeltaart hebben😂)
 • Geplaatst door Ruud Kreeftmeijer
  Hallo Daan
  Nogmaals dank voor de prachtige Sonneveld wandeling. 27 mei 2018. Wat een parate kennis en een genot om al die mooie verhalen te horen.
  Met beste dank
  Ruud Kreeftmeijer - Haarlem
 • Geplaatst door Nanke
  Een exclusieve stadswandeling met Daan is nog leuker dan een groepswandeling, want hij combineert op verzoek diverse wandelingen. Daan is een leuke verteller en geeft veel inside informatie over Ramses, Liesbeth en Annie M.G.. De stad was deze avond in mei zo prachtig met het vroege avondlicht, ook mijn drie gasten hebben genoten. Ook al wonen / werken we al jarenlang in deze stad, we hebben weer mooie nieuwe plekjes ontdekt. Nanke Kramer
 • Geplaatst door Sjaak Pieterse
  Daan, wat een leerzame en prachtige wandeling heb jij ons voorgeschoteld.
  De groep was zeer enthousiast over je manier van vertellen .
  we zijn met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.
  Sjaak Pieterse, coordinator Tuin Bram de Groote
 • Geplaatst door Thea Jibben
  Hartelijk dank voor de leuke wandeling en voor de gezellige middag, die je mij en mijn vrienden en familieleden hebt bezorgd. Ikzelf vond het erg leuk, en ik heb van vele kanten ook enthousiaste geluiden gehoord. Het werd zeer gewaardeerd. We hebben genoten van je humor, kennis en passie in je leuke verhalen. En ook nog eens een mooi stukje Amsterdam gezien.
  Daan, nogmaals bedankt.
 • Geplaatst door Femke Quatfass
  Ik heb een super leuke dag gehad met de Ramses wandeling, zoveel passie en liefde voor deze man, en prachtige verhalen!
  Heb een boel geleerd en ben ook zeer blij methet boekje! Een aanrader zeg ik!
 • Geplaatst door Elly Fritz
  Ik kreeg van mijn dochter Sacha de tip dat Daan Bartels(oud collega), een Wim Sonneveld wandeling ging maken vanwege Wim Sonneveld’s 100ste geboortedag. Er werden ook opnames gemaakt voor 1 Vandaag. Het was zo een mooie wandeling en Daan vertelde bij alle belangrijke plekken voor Wim Sonneveld, heel bijzondere verhalen en zongen zijn liedjes. Een heel warm samenzijn met alleen liefhebbers van zijn shows en liedjes. Dank je wel Daan voor de mooie herinnering
 • Geplaatst door Liesbeth
  Een wandeling met Daan? DOEN!!!
  Gezelligheid, een hoop informatie en leuke en bijzondere verhalen doen je vergeten dat je de verkeerde schoenen aan hebt
 • Geplaatst door Ilse
  Wij hebben met 4 vriendinnen de Ramses Shaffy & Liesbeth List-wandeling gelopen met gids Daan Bartels. Hij was goed voorbereid en wist veel te vertellen. We waren verbaasd toen Daan ook nog bleek te zingen tijdens de wandeling. We hadden een top middag. Voor herhaling vatbaar. Bedankt, Daan!

Thema's 

Ramses Shaffy-wandeling
Ramses Shaffy gebruikte Amsterdam vaak als het decor in zijn liedjes. Tijdens de wandeling dwalen we langs zijn favoriete plekken.

Liesbeth List-wandeling
De dochter van de vuurtorenwachter van Vlieland kwam naar Amsterdam en groeide aan de zijde van Ramses Shaffy uit tot La Grande Dame van het Nederlandse Chanson. Zij bezong Amsterdam zoals Jacques Brel het zag.

Shaffy & List-wandeling
'Voor eeuwig met elkaar vergroeide namen', zongen zij in het duet Samen. Daarom kunnen de afzonderlijke wandelingen rondom Ramses Shaffy en Liesbeth List ook gecombineerd worden.

Wim Sonneveld-wandeling
Hij zong niet allen over de Amsterdamse grachten, hij woonde ook aan die grachten. En wel op de mooiste plekken. En dan was hij ook nog eens mededirecteur van het DeLaMar Theater.

Annie M.G. Schmidt-wandeling
In haar versjes en liedjes knipoogt Annie M.G. Schmidt meer dan eens naar de hoofdstad. Ze werkte er bij Het Parool en zag er haar musicals in première gaan.

Rob de Nijs-wandeling
Veel artiesten wonen en werken in Amsterdam, maar zij kunnen lang niet allemaal zeggen dat hun wieg er ook stond. Rob de Nijs kan dat wel. We wandelen van zijn ouderlijk huis naar café De Pieper.

Ciske de Rat-wandeling
Drie boeken geschreven door Piet Bakker, twee verfilmingen (1955 en 1984) en een musical. Het fictieve Amsterdamse straatschoffie Ciske de Rat heeft zijn sporen nagelaten in de stad. 

Aanbieding

Nieuwe Klassiekers € 15,00 € 10,00

Gastenboek

 • 10-09-2018 - Beste Daan, Je bent een boeiend verteller. Ik geniet nog...  lees meer
 • 25-08-2018 - Wij hebben met de hele familie, jong (8 maanden en...  lees meer
 • 21-08-2018 - Dag Daan,
  5 tennisvriendinnen 60+ (tot nu toe in goede conditie,...  lees meer
Plaats een bericht

Mijn Amsterdam

© 2017 - 2018 Wandelen met Daan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel